DENIB Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı [23 Kasım 2010]

Denizli İhracatçılar Birliği'nin Genişletilmiş Yönetim Kurulu Toplantısı, 23 Kasım 2010 Salı günü, Sayın Valimiz Yavuz ERKMEN'in de katılımlarıyla Birliğimiz Yönetim Kurulu üyesi OĞUZLAR TEKSTİL Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veli OĞUZ ev sahipliğinde gerçekleştirilmiştir.


Yönetim Kurulu gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Sayın Erkmen'le yapılan toplantıda, DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman KOCASERT ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Sayın ERKMEN'e Denizlili ihracatçının içinde bulunduğu durumu, sorunları, çözüm önerileri iletilmiş ve Denizli için yapılması gereken girişimler konusunda görüş alışverişinde bulunulmuştur.


Vali Yavuz ERKMEN, Denizli'de tekstil ve konfeksiyon'un önde gelen sektör olduğunu, bunun yanı sıra diğer sektörlerin de gelişerek il ekonomisinin sektörel anlamda çeşitlenmesinin devam ettiğini ifade etmiştir. Özellikle tarım ve turizm alanında gelişmelerin ve girişimlerin, Bakanlık düzeyinde olduğunu belirtmiştir.


Oğuzlar Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Veli OĞUZ'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, firmanın Kazakistan'da "ZUGO” markası ile açtığı mağazalar hakkında bir sunum gerçekleştirilmiştir. Ayrıca, DENİB Başkanı Kocasert tarafından göreve geldikleri günden itibaren gerçekleştirilen Yönetim Kurulu faaliyetleri ile DENİB ihracatının son durumu hakkında bir sunum yapılmıştır.

İlgili Fotoğraflar